Beschrijving
Ambachtelijke jonge kaas van kaasboerderij De Ruurhoeve te Hoogeloon. Op traditionele wijze gemaakt van de verse melk van de eigen koeien, na het zouten 4 á 16 weken natuurlijk gerijpt op houten planken. Zacht en romig van smaak, smelt mooi. Onze kazen worden gepekeld in Keltisch zeezout. Onze kaas bevat hierdoor minder natrium en de andere mineralen zorgen voor een extra smaakvolle kaas.
_x000D_
Bewaren
Ten minste houdbaar tot en met, zie verpakking*.
Gekoeld bewaren (min. 4 – max. 7 °C).
Bewaar kaas in een gesloten verpakking, bij voorkeur in kaaspapier, folie of kaasdoos.
*voorkom verspilling: kijk, proef en ruik na deze datum of het product nog goed is.
Ingrediënten
Gepasteuriseerde {MELK}, leb stremsel , c72.1 (zuursel), E251, E509, Pekel (keltisch zeezout)
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.