Beschrijving
Ambachtelijke Kaas van de boerderij Ambachtelijke Duizend Dagen kaas van kaasboerderij De Ruurhoeve te Hoogeloon. Op traditionele wijze gemaakt van de verse melk van de eigen koeien, na het zouten 3 jaar natuurlijk gerijpt op houten planken. Pikante brokkelkaas voor de liefhebber die van écht oud houd. Onze kazen worden gepekeld in Keltisch zeezout. Onze kaas bevat hierdoor minder natrium en de andere mineralen zorgen voor een extra smaakvolle kaas. Bijzondere oude brokkelkaas met een oranje kleur en mooie kristallen. Geschikt om op een kaasplankje te serveren maar ook als lokale vervanger van Parmezaan in uw gerecht. (H)Eerlijke kaas.. en dat proef je!
_x000D_
Bewaren
Ten minste houdbaar tot en met, zie verpakking*.
Gekoeld bewaren (min. 4 – max. 7 °C).
Bewaar kaas in een gesloten verpakking, bij voorkeur in kaaspapier, folie of kaasdoos.
*voorkom verspilling: kijk, proef en ruik na deze datum of het product nog goed is.
Ingrediënten
Gepasteuriseerde {MELK}, leb stremsel , c72.1 (zuursel), E251, E509, Pekel (keltisch zeezout)
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.