Beschrijving
Ambachtelijke Kaas van de boerderij Ambachtelijke kaas op smaak gebracht met stukjes zwarte truffel, van kaasboerderij De Ruurhoeve te Hoogeloon. Op traditionele wijze gemaakt van de verse melk van de eigen koeien, natuurlijk gerijpt op houten planken. Zacht van smaak met veel aroma Onze kazen worden gepekeld in Keltisch zeezout. Onze kaas bevat hierdoor minder natrium en de andere mineralen zorgen voor een extra smaakvolle kaas. De meest luxe variant van onze Goudse kazen, doortrokken van de smaak van stukjes Italiaanse zwarte truffel. Geschikt om plakken van de snijden of op een kaasplankje te serveren. (H)Eerlijke kaas.. en dat proef je!
_x000D_
Bewaren
Ten minste houdbaar tot en met, zie verpakking*.
Gekoeld bewaren (min. 4 – max. 7 °C).
Bewaar kaas in een gesloten verpakking, bij voorkeur in kaaspapier, folie of kaasdoos.
*voorkom verspilling: kijk, proef en ruik na deze datum of het product nog goed is.
Ingrediënten
Gepasteuriseerde {MELK}, leb stremsel , c72.1 (zuursel), E251, E509, Pekel (keltisch zeezout), zomertruffel, olijfolie, zout, aroma
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.