Beschrijving
Ambachtelijke oude kaas van kaasboerderij De Ruurhoeve te Hoogeloon. Op traditionele wijze gemaakt van de verse melk van de eigen koeien, na het zouten 10 tot 12 maanden natuurlijk gerijpt op houten planken. Vol en pittig van smaak, stevig maar mooi snijdbaar. Onze kazen worden gepekeld in Keltisch zeezout. Onze kaas bevat hierdoor minder natrium en de andere mineralen zorgen voor een extra smaakvolle kaas. Stuk plus minus1 kilo, vers van het mes gevacumeerd. Geschikt om plakken van de snijden, te raspen of op een kaasplankje te serveren. Ook zeer geschikt om mee te gratineren. (H)Eerlijke kaas.. en dat proef je!
_x000D_
Bewaren
Ten minste houdbaar tot en met, zie verpakking*.
Gekoeld bewaren (min. 4 – max. 7 °C).
Bewaar kaas in een gesloten verpakking, bij voorkeur in kaaspapier, folie of kaasdoos.
*voorkom verspilling: kijk, proef en ruik na deze datum of het product nog goed is.
Ingrediënten
Gepasteuriseerde {MELK}, leb stremsel , c72.1 (zuursel), E251, E509, Pekel (keltisch zeezout)
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.