Beschrijving
De kruidige, iets pittige smaak van de venkel en klaver is in harmonie met de heerlijke, wilde knoflooksmaak en de unieke smaak van daslook.
Een onderscheidende kaas, dat het op iedere borrelplank goed zal doen én goed is voor het landschap. Brabantse Duinkruidenkaas wordt bereid met loeiverse melk van de Duinboeren. De volle en rijke melk vormt de basis voor deze bijzondere kaas.
Deze kaas wordt op smaak gebracht met kruiden die, van nature én deels met hulp van de Duinboeren, in het gebied rondom de Loonse en Drunense Duinen voorkomen. Onze koeien begrazen de graslanden in en rond het natuurgebied en wij boeren zaaien bloemenstroken en kruidenrijk gras voor een betere biodiversiteit. Met deze kaas proef je het landschap! Brabantse kaas in zijn kruidigste vorm!
Bewaren
Ten minste houdbaar tot en met, zie verpakking*.
Gekoeld bewaren (min. 4 – max. 7 °C).
Bewaar kaas in een gesloten verpakking, bij voorkeur in kaaspapier, folie of kaasdoos.
*voorkom verspilling: kijk, proef en ruik na deze datum of het product nog goed is.
Ingrediënten
Gepasteuriseerde MELK, zuursel, vegetarisch stremsel, zout, weegbree, klaver, daslook, venkel en paardenbloem
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.